TIFA Summer Camp

25, 26, 27 JULI

voetbal zomerkamp

TIFA Summer Camp is van maandag tot en met woensdag (09:00-15:00 uur), waarbij er op woensdag een halve dag wordt getraind (tot 12:30 uur). In zo’n trainingsweek komen alle facetten van de TIFA-trainingsmethode aan bod. Verschillende thema’s zullen steeds centraal staan, aan de hand van de kernwaarden van TIFA Sports. Ook zullen er tijdens het TIFA Summer Camp voetbaltesten worden gedaan, is er performance training, worden er presentaties gegeven over de kernwaarden en gedragsregels van TIFA Sports en zijn er verschillende partij- en spelonderdelen. Er wordt getraind op verschillende ondergronden. Denk aan kunstgras, natuurgras en straatvoetbal. Aan het eind van de week heb jij je voetbalvaardigheden verbeterd onder leiding van de TIFA Sports coaches en heb jij een week veel plezier gemaakt.

 

TIFA Football School stelt de individuele ontwikkeling van elke speler voorop. Bij TIFA Football School staan we voor techniek training met de focus op functionele techniek en motoriek. Wij zetten in op de ontwikkeling van een ruime verscheidenheid aan bewegingsvaardigheden. Ook bewegingsvaardigheden die in het voetbal niet noodzakelijk aan bod komen. Echter, zal tijdens deze sessies de bal altijd in de buurt zijn.

 

Naast het technische aspect hechten we ook veel waarde aan motoriek, motivatie, zelf geloof en mentaliteit. Dit keert allemaal terug binnen onze les filosofie en/of korte gesprekken met de spelers.

 

We werken volgens de TIFA DNA filosofie die zich richt op:

TECHNIEK COGNITIE TACTIEK PERSOONLIJKHEID FYSIEK.

 

De les stof is hier op ingesteld.

Prijs

€349

Inclusief

– Professionele TIFA Sports trainingen

– Straatvoetbal training

– Rapport met evaluatie en testresultaten

– Huiswerkopdrachten

– TIFA Summer Camp Adidas tenue: shirt, broekje en sokken

– Dagelijkse sport lunch (behalve op woensdag)

– Dagelijkse fruit en gezonde snacks

– TIFA Sports certificaat

Spelers

TIFA Summer Camp is voor jongens en meisjes geboren in 2015 tot en met 2010.

Optioneel

– TIFA Camp bal

– TIFA Camp tas

– TIFA Camp trui

– TIFA Camp trainingspak

– TIFA Camp regenjas

0

Plaatsen nog beschikbaar